Greipfurtas – riebalų degintojas

Po pietų suvalgius kelias greipfruto skilteles, „sudegs“ beveik pusė gautų kalorijų. O iš ryto suvalgius pusę greipfruto, energijos pakaks visai dienai.
Vaisius valgykite kartu su skiltelių plėvele – joje daujsianaudingų medžiagų.
Stresą nuima per pusę perpjautas ir orkaitėje su cinomonu bei cukrumi iškeptas greipfrutas.
Jeigu jūsų skrandžio rūgštingumas per mažas, porą kartų per dieną gerkite po stiklinę sulčių.
Sergant širdies bei kraujagyslių sistemos ligomis, reikia kelis kartus per dieną valgyti šio vaisiaus ir vieną būtinai ryte „ant tuščio skrandžio“.
Dantis ir dantenas sustiprins burnai skalauti skystis iš greipfruto žievės (ją užpylus verdančiu vandeniu reikia palaikyti 20 min.).
-

Leave a Reply

Taip pat skaitykite: